Ski Sinaia

Experimenteaza peisajul uluitor din Sinaia

Vezi Live

Webcam Sinaia – Teleschi Valea Soarelui

Vezi Live

Webcam Sinaia – Cota 2000

Vezi Live

Webcam Cota 2000 – Telegondola Sinaia

Vezi Live

Webcam Sinaia – Valea Soarelui

Sinaia este cunoscuta pentru partiile sale de schi, care oferă o gamă largă de opțiuni pentru iubitorii sporturilor de iarna.  In acest moment sunt 16 partii de schi omologate, cu peste 16 kilometri schiabili. Mai jos gasiti toate partiile de schi din Sinaia:

1. Valea Dorului 1 – medie, 775 m, deservita de telescaun
2. Valea Dorului 2 – medie, 804 m, deservita de telescaun
3. Valea Dorului Varianta – medie, 895 m, deservita de telescaun + 3a si 3b – trasee de 500 m si 1000 m
4. Valea Soarelui – medie, 1190 m, deservita de telescaun
5. Scandurari – medie, 505 m
6. Drumul de Vara – medie, 1800 m, deservita de telecabina + 6a – traseu, 1300 m
7. Tarle – dificila, 950 m, deservita de telecabina
8. Papagal – dificila, 900 m, deservita de telecabina
9. Carp – dificila, 1382 m, deservita de telecabina
10. Incepatori – usoara, 173 m, deservita de telecabina
11. Partia Noua – medie, 2000 m, deservita de telegondola
12. Valea Soarelui 2 – usoara, 1200 m, deservita de telescaun
13. Laptici 1 – usoara, 1900 m, deservita de telescaun
14. Laptici 2 – medie, 900 m, deservita de telescaun
15. Gondola – usoara, 150 m, deservita de teleschi
16. Valea cu Brazi – medie, 400 m, deservita de telegondola

Toate aceste partii sunt echipate cu instalatii moderne de transport pe cablu și oferă condiții excelente de schi, incluzând servicii de închiriere echipament, școli de schi și baruri pe partie. 

Sinaia este un oraș montan situat în Carpații Meridionali din România, cunoscut pentru frumusețea sa naturală și pentru atracțiile turistice. Orașul se află la poalele Munților Bucegi și a devenit faimos încă din secolul al XIX-lea, atunci când a fost ales de familia regală a Romaniei pentru a fi locul unde să-și construiască castelele și să petreacă vacanțele de iarnă.

Castelul Peles, construit în anii 1880, este una dintre atracțiile cele mai importante ale orașului, cu arhitectură impresionantă și detalii artistice ce reflectă influențe europene și orientale. Acesta este deschis pentru vizitare și poate fi admirat în toată splendoarea sa, incluzând amenajări interioare de lux și o colecție de artă și antichități.

Sinaia este, de asemenea, cunoscută pentru stațiunile sale de schi, care oferă o gamă largă de opțiuni pentru iubitorii sporturilor de iarnă, inclusiv partii de nivel începător, intermediar și avansat. Toate aceste partii sunt echipate cu instalatii moderne de transport pe cablu și oferă condiții excelente de schi, incluzând servicii de închiriere echipament, școli de schi și baruri pe partie.

Orașul oferă, de asemenea, oportunități excelente pentru activități în aer liber, cum ar fi drumețiile, plimbările cu bicicleta, echitația și alte activități outdoor. Peisajul montan spectaculos cu munți, paduri, râuri și lacuri reprezintă un backdrop perfect pentru aceste activități.

Sinaia are, de asemenea, o cultură și istorie bogată, cu muzee și monumente istorice, precum și zone traditionale pitorești unde turiștii pot experimenta o parte din istoria și cultura locală. Ospitalitatea locală este un alt punct forte al orașului, cu hoteluri, restaurante și magazine oferind experiențe autentice.